Informatii utile

Calitate in invatamant prin management educațional si leadership  (CMEL), 25 credite, 100 ore,  în sistem blended-learning - acreditat
 
Pagina principala arrow Programe acreditate
Procedura de inscriere la cursurile MEPP 2011-2014 PDF Imprimare E-mail
Cursurile Management educational preuniversitar performant (MEPP) au luat sfarsit in 2014.
 
Universitatea din Piteşti, prin Institutul de Formare și Performanță Muntenia, a fost acreditată, prin Ordinul M.E.N.C.Ș. nr. 5990 / 6.12.2015 să desfăşoare programul de formare continuă, în sistem blended-learning:
Management sistemic preuniversitar performant (MSPP)
 
Acest program, care face parte din categoria programelor de perfecţionare  o dată la 5 ani, este destinat personalului didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar şi are avantajul participării la activităţile didactice pe platformă și prin conferințe pe Skype, de acasă sau din şcoală.


Programul se finalizează cu 30 credite transferabile, iar  cele 120 de ore de activităţi didactice se desfăşoară după-amiaza și în week-end.
La absolvirea cursului veți primi Atestat de formare continuă a personalului didactic, recunoscut de MENCȘ.

Taxa de şcolarizare este de 750 LEI, pentru o grupă de 25 cursanţi. Taxa se poate  plăti în rate, pe parcursul desfășurării programului, care dureaza 3-4 luni (în funcție de vacanțele școlare). Această sumă include taxa de înscriere de 150 LEI.

Pentru relaţii suplimentare vă invităm să accesați site-urile noastre www.ifpm.upit.ro si cfm.upit.ro (aici veţi găsi cererea tip de înscriere, precum şi alte informaţii utile) sau să vă adresaţi la Institutul de Formare și Performanță Muntenia, str. Doaga nr. 11, corp A, etaj 1, tel./fax :0348-453-197 / 0724.067.367.

Așteptam înscrierile dumneavoastră (cererile completate, semnate şi apoi scanate) la adresa de mail:
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
 
 
 
 

INVATAMANT LA DISTANTA

Centrul de Formare Muntenia este acreditat de catre Centrul National de Formare a Persoanalului Didactic din Invatamantul Preuniversitar (CNFP), prin Deciza Directorului CNFP  nr.  166 / 20.11.2007, sa furnizeze programul de formare LA DISTANTA: "Management educational preuniversitar performant (MEPP)". Prima serie de 85 cursanti a fost finantata prin programul Phare 2005.

Uniunea Europeana   

Incepand cu seria a II-a 2009-2010, programul se finanteaza din taxe de la cursanti conform ofertelor. Personalul cu functii de conducere poate beneficia de plata cheltuielilor de formare, in limita fondurilor alocate in acest sens de I.S. Judetene. Detalii privind inscrierea ...   

Inscrierea la cursuri

Pentru a putea accesa cursurile Centrului de Formare Continua trebuie sa va inregistrati gratuit in pagina principala. Consultati de asemeni  "Inscrierea la cursuri" din pagina principala.

© 2024 Centrul de Formare Continua Muntenia
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.