Informatii utile

In cazul in care nu puteti accesa (deschide) materialele de curs, consultati pagina "Legaturi utile" pentru a descarca gratuit aplicatiile necesare.

 
Pagina principala arrow Inscrierea la cursuri
Metode si tehnici de comunicare in educatie (MTCE) PDF Imprimare E-mail
Universitatea din Piteşti, prin Institutul de Formare și Performanță Muntenia, a fost acreditată, prin Ordinul M.E.N.C.Ș. nr. 5990 / 6.12.2015 să desfăşoare programul de formare continuă, în sistem blended-learning:
Management sistemic preuniversitar performant (MSPP) si Calitate în învățământ prin Management Educațional și Leadership (CMEL)
 
Pentru relaţii suplimentare vă invităm să accesați site-urile noastre www.ifpm.upit.ro si cfm.upit.ro (mai jos veţi găsi cererea tip de înscriere, precum şi alte informaţii utile) sau să vă adresaţi la Centrul de Formare Continuă Muntenia, str. Doaga nr. 11, corp A, etaj 1, tel./fax :0348-453-197 / 0724.067.367. ( Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. )

 
1. Management sistemic preuniversitar performant MSPP - Acreditat
Documente necesare pentru inscrierea la cursul de Management sistemic preuniversitar performant MSPP, 30 credite,120 ore, in sistem blended-learning.

Conditii de inscriere: personalul didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar

2. Calitate in invatamant prin management educațional si leadership  (CMEL) - Acreditat
Detalii: 25 credite, 100 ore,  in sistem blended-learning.

Conditii de inscriere: personalul didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control și personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar

Documente necesare:

Cere de inscriere MSPP-CMEL

Pliant de promovare MSPP,CMEL  

3. Programul de conversie profesională: EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ a cadrelor didactice din învățămăntul preuniversitar 

Cere de inscriere Conversie Ed. Tehn.

Afis Educatie tehnologica 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 


 

INVATAMANT LA DISTANTA

Centrul de Formare Muntenia este acreditat de catre Centrul National de Formare a Persoanalului Didactic din Invatamantul Preuniversitar (CNFP), prin Deciza Directorului CNFP  nr.  166 / 20.11.2007, sa furnizeze programul de formare LA DISTANTA: "Management educational preuniversitar performant (MEPP)". Prima serie de 85 cursanti a fost finantata prin programul Phare 2005.

Uniunea Europeana   

Incepand cu seria a II-a 2009-2010, programul se finanteaza din taxe de la cursanti conform ofertelor. Personalul cu functii de conducere poate beneficia de plata cheltuielilor de formare, in limita fondurilor alocate in acest sens de I.S. Judetene. Detalii privind inscrierea ...   

Inscrierea la cursuri

Pentru a putea accesa cursurile Centrului de Formare Continua trebuie sa va inregistrati gratuit in pagina principala. Consultati de asemeni  "Inscrierea la cursuri" din pagina principala.

© 2024 Centrul de Formare Continua Muntenia
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.